sobota 24. januára 2015

WinterStorm 2014 - limitovaná edícia

Vedomá žena 

je dielom pochádzajúcim z JEDNOTY. Predstavuje ZEM, OCHRANKYŇU, MATKU. V nej sa všetko rodí a nachádza pokoj a životné naplnenie.

Tieto bábky nesú so sebou poučenie o tom, že každá žena je nádherná bytosť s neobmedzenými možnosťami, ako tvoriť Jednotu. Sprevádzajú žitím a denne pripomínajú dôležitosť sebalásky.
Veď si len o nich čo to prečítajte :)

cloth dolls
Vedomá zena LOO ELLEN - element ZEM je v krehkosti svojho žitia pokojná a láskyplná časť ŽENY - MATKY - OCHRANKYNE - ZEME. Je dielom JEDNOTY. Jej poslaním je posilňovať dušu v zmysle nekonečnej pozitívnej energie, sily, jemnosti a tiež božskej múdrosti nadobudnutej poznaním. Jej nežnosť Vás povedie do najhlbšieho jadra a najvzdialenejšieho kúta Univerza, aby ste mali možnosť objaviť a rozdávať nespútanosť bezvýhradnej Lásky k sebe aj druhým. ZEM je našou kolískou, aj prikrývkou. Dáva život, aj pocit bezpečia. Tak, ako keď si ľahnete do trávy a stanete sa súčasťou všetkého, čo zo zeme vychádza. Ako pokoj, ktorý tam vnímate a teplo hrejúce hlboko vnútri.

cloth dolls
cloth dolls
Vedomá žena RHEA SIS - je v krehkosti svojho žitia tajuplná a neposedná časť ŽENY - MATKY - OCHRANKYNE - ZEME. Je dielom JEDNOTY. Je silná individualistka, s ktorou sa nikto nikdy nenudí. Síce pôsobí krehkým dojmom, no energie má na rozdávanie. Avšak, len do momentu, kým je v neustálom pohybe. Pretože prostredie, v ktorom to "žije", je pre ňu živnou pôdou a silným energetickým zdrojom Táto žienka veľmi dobre chápe, že do náročných životných situácií sa dostávame preto, aby sme na nich rástli. Len tak sa dokážeme úspešne vysporiadať so svojimi životnými skúškami a rásť do osobnosti múdrej vedmy, ktorá okoliu a svetu slúži ako zdroj poučenia. RHEA SIS Vás svojou otvorenou mysľou vtiahne do sveta fantázie a krištáľových snov
cloth dolls
Vedomá žena SEA SOUL - element VODA je v krehkosti svojho žitia hĺbavá a rozjímavá časť ŽENY - MATKY - OCHRANKYNE - ZEME. Je dielom JEDNOTY. Jej poslaním je posilňovať dušu v zmysle sviežej energie a miestami aj chladivej krásy. S ňou môžeš plynúť v tichosti, unáša na ladných bokoch do diaľky. Pomáha objaviť zmyselnosť niekedy ukolísanú nežným hojdaním, inokedy rozbúrenou vášňou s ostrými vôňami. Je ako vzrušivé more s vonnou riasou, ktoré Ťa mámivou tmou ľahko omámi. Naveky šíri jas, ako hviezda v nekonečnom chvení, kde iskria diamanty, zlato a oceľ dýk. Niekedy je anjel, inokedy sfinga citlivá na dotyk.
cloth dolls
Vedoma zena SARA ANN je v krehkosti svojho zitia ohniva a energicka cast ZENY - MATKY - OCHRANKYNE - ZEME. Je dielom JEDNOTY. Jej poslanim je posilnovat dusu v zmysle nekonecnej pozitivnej energie, sily, zmyselnosti a tiez hrejiveho tepla. S nou clovek citi radost a hrave chvile, pretoze OHEN blika v teplych odtienoch od zltej po cervenu. Tak, akou silou dokaze posobit, tak v tichosti a pomaly dokaze zhasnut.
cloth dolls

cloth dolls



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára